Descargar EBOOK Paraules d escriptors autor ROBERT SALADRIGAS gratis online


Descargar EBOOK Paraules d escriptors autor ROBERT SALADRIGAS gratis online Título Del Libro: Paraules d escriptors
Cargado: 1487 veces
Calificaciones del lector: 5.5
La calidad de la: Escaneado 600 DPI
So: Andriod, iOs, Windows
Ilustración: No
El autor del libro: ROBERT SALADRIGAS
El editor: GALAXIA GUTENBERG
ISBN 13: 9788415863793
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 1.70 Mb

Read full description of the books:Compromès des de molt jove a donar a conèixer les obres i els autors del seu temps, Robert Saladrigas va començar el 1968 la seva col·laboració al setmanari Destino», el més prestigiós i influent dels que s'editaven a Espanya dels anys seixanta i setanta, amb una sèrie d´entrevistes singulars a escriptors consagrats i joves promeses. Com recorda el mateix Saladrigas, «eren converses plantejades amb ambició de profunditat, un diàleg sense condicions, dut a terme sense pressions de temps». Llegides avui, les converses amb Salvador Espriu, Mercè Rodoreda, Joan Oliver, Clementina Arderiu, Pere Calders, Xavier Benguerel, Joan Sales, Manuel de Pedrolo, Joan Brossa, Maria Aurèlia Capmany, Tomàs Garcés, Josep Maria Espinàs o els aleshores escriptors joves Xavier Rubert de Ventós, Joaquim Carbó, Baltasar Porcel, Gabriel Janer Manila, Jordi Coca, Guillem Frontera o Maria Antònia Oliver, entre molts d'altres, ens traslladen d'una manera intensa, profunda i molt viva, a la Catalunya dels darrers anys del franquisme, amb els seus temors i esperances, les limitacions a la llibertat d'expressió i a l'ús de la llengua catalana, la repressió de qualsevol activitat política i la consolidació duna consciència cívica a favor de la democràcia i de les llibertats nacionals i individuals. De tot plegat, els escriptors n'eren molt sovint els portaveus alhora que maldaven, com qualsevol creador, per elaborar una obra personal. Neguits personals i col·lectius es barregen, doncs, en aquest volum que recupera uns testimonis de primera mà i de màxima importància per recordar un dels períodes més transcendentals de la història recent: els anys finals d'una dictadura hostil a la cultura i la llengua catalanes.


El autor es ROBERT SALADRIGAS escribió un interesante libro titulado Paraules d escriptors. El libro de la publicó la editorial GALAXIA GUTENBERG, y en este momento por el libro de Paraules d escriptors PDF ISBN (9788415863793) es necesario pagar 21.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Paraules d escriptors EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor ROBERT SALADRIGAS, que te pueden gustar, igual que el libro de Paraules d escriptors EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Paraules d escriptors EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Paraules d escriptors PDF
Descargar en EPUB Paraules d escriptors EPUB
Descargar en DOC Paraules d escriptors DOC
Descargar en TXT Paraules d escriptors TXTReseñas de libro Paraules d escriptors


Antonio

Es muy predecible el autor. Cuando recibes el libro de forma gratuita, esto se puede leer. La intriga está presente, el desenlace claro.

Raul

Interesante el libro, no como en otros

Sofia

No esperaba esa perversa fantasía

Marc

el libro provocó sentimientos encontrados en los!

Alba

El libro es una obra maestra, de la que enriquece el alma, el habla y el más amplio horizonte.
Añadir comentario
Descargar EBOOK Paraules d escriptors autor ROBERT SALADRIGAS gratis online

PDF: paraules-d-escriptors.pdf Paraules d escriptors PDF
ERUB: paraules-d-escriptors.epub Paraules d escriptors ERUB
DOC: paraules-d-escriptors.doc Paraules d escriptors DOC
TXT: paraules-d-escriptors.txt Paraules d escriptors TXT